Jau kurį laiką, vadovaujantis bendraisiais televizijų reitingavimo duomenimis, tuo pačiu metu kaip ir „Chorų karai“ rodomas LNK projektas „Žvaigždžių duetai“ sulaukia daugiau populiarumo. Kai kurie rodikliai palankesni būna „Chorų karų“ projektui, tačiau kova kiekvieną savaitgalį vyksta įnirtinga.

Šį savaitgalį abi televizijos paankstino transliacijų laiką, į transliaciją įterpdamos vakaro žinias, toliau kovodamos dėl eterio. Į kovą savo ruožtu stojo ir „Chorų karų“ vedėjas Vytautas Šapranauskas. Vytautas ne vieną kartą pabrėžė pagrindinį projekto „Chorų karai“ pranašumą – tiesioginę transliaciją. LNK rodo „Žvaigždžių duetų“ įrašą, tik žiūrovų balsavimas vyksta tiesiogiai.

„Tiesiogiai per TV3”, „Chorai dainuoja tiesiogiai“, – tokie ir panašūs žodžiai ne kartą skambėjo iš Vytauto lūpų. Galiausiai V. Šapranauskas nusprendė tiesiai šviesiai pasisakyti, ką jis turi mintyse pabrėždamas tiesioginę laidos transliaciją.
V. Šapranauskas transliacijos pradžioje uždainavo su jungtiniu choru, o po pasirodymo paprašė, kad komisijos nariai jį įvertintų. Komisija juokaudama kėlė įvairius balus, Rūta Ščiogolevaitė Vytautą įvertino vienu balu, o Arnoldas Lukošius siūlė jam pasirodyti „Eurovizijoje“, jei tik jis sudainuotų gyvai tiesioginiame eteryje, o ne su fonograma.

„Aš bandysiu tiesiogiai dainuoti, tiesiogiai iš LNK studijos“, – tikriausiai turėdamas galvoje, kad LNK televizija tiesioginių transliacijų nevykdo, radęs progą pašiepti konkurentų televiziją atsakė V. Šapranauskas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją