„Šia fotosesija esu labai patenkinta, bet jau savo tikslą pasiekiau, todėl daugiau nepozuočiau – tikrai nesiruošiu daugiau eiti tuo keliu. Ši fotosesija nebuvo atsitiktinė ir tikrai ne dėlto, kad mane ten pakvietė ar kažkaip užverbavo – aš turėjau savų tikslų“, - sako Atlanta.

Dainininkė paaiškino norėjusi savo gerbėjams parodyti, kad pertrauka scenoje jos nepavertė kuklumo kaukę užsidėjusia namų šeimininke.

„Norėjau parodyti, kad viskas gerai, kad esu drąsi moteris ir man patinka tokie bandymai, kurie man yra priimtini – rezultatas tą ir atspindi. Rezultatas man labai patiko – estetiška, skoninga, su tokiu gal fashion, mados prieskoniuku. Buvo toks sumanymas, kad fotosesijos sistemos pojūtį priartinti prie mados. Žinoma, ne drabužių ar kažkokio dizaino, bet tiesiog kūno, makiažo, švarumo visumos. Yra daug skonių, nes kitiems gal labiau patinka romantiškesnį įspūdį kuriančių pastelinių spalvų makiažai, bet aš pasirinkau tokį drąsų, ekscentrišką stilių“, - pasakoja Atlanta.

Dainininkė džiaugiasi, jog fotografijos patiko ir jos artimiesiems, ir mylimajam: „Jam labai patiko. Tiesiog jam gražu labai buvo ir viskas“, - šypsojosi Atlanta.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją