KLUBAS.LT pristato muzikantes, kurios įdėjo daugiausia pastangų kuriant sceninį įvaizdį ir kurios sulaukė daugiausiai atgarsių, ir teigiamų, ir neigiamų.


Kone ryškiausiai atrankoje sužibėjo Raimonda Masiulytė, šį kartą nebesikreipusi į mados guru, o jai patinkantį įvaizdį susikūrusi pati. Jos įspūdinga iškirptė pramogų pasaulio užkulisiuose sukėlė tikrą diskusijų bangą. Jai ne mažiau įspūdinga nude stiliaus suknele nenusileido ir dainininkė Daina Bilevičiūtė.


Provokuojančių įvaizdžių buvo ir daugiau. Seksualiais triko apsivilkusi Gabrielė Kasakaitytė su pritariančiomis vokalistėmis netgi buvo sukritikuota dėl pernelyg vulgaraus stiliaus.


Daugelis kitų atlikėjų į sceną lipo pasipuošusios suknelėmis. Štai Evos suknias puošė rankų darbo vyšnaitės, o merginai iš Rūdiškių Evelinai Sašenko suknelę kūrė dizaineris Liutauras Salasevičius. Aistė Pilvelytė žiūrovus užbūrė sniego karalienės įvaizdžiu.


Kiek griežtesnius kostiumus pasirinko Julija Ritčik, įkūnijusi skandalingąją Lady Gaga, ir atlikėja Sati, „Eurovizijoje“ su grupe pasivadinusi „Agama“.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – išskirtiniausi „Eurovizijos“ atrankų įvaizdžiai. Balsuodami išrinkite įspūdingiausiai atrodžiusią damą.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją