Supermodeliai Kate Moss ir Naomi Campbell ir dizainerė Stella McCartney prisijungė prie gedinčios A. McQeeno šeimos, norėdamos paskutinį kartą atsisveikinti su mados pasaulio legenda.

Dizainerio laidotuvėse Šv. Povilo bažnyčioje Vakarų Londone dalyvavo apie 100 žmonių. Palyda, kurioje buvo ir K. Moss su N. Campbell, apie valandą už uždarų durų praleido bažnyčioje prie karsto, kuris buvo išpuoštas rožinės, baltos ir raudonos spalvos rožėmis, rašo „The Sun“.

Į laidotuves mados ikonos pasipuošė, kaip ir pridera atitinkamai, norėdamos pagerbti savo bičiulį Alexanderį. K. Moss vilkėjo juodą kelius siekiančią suknelę, kailinį bolero, avėjo Christiano Louboutino aukštakulnius ir buvo užsidėjusi tamsius akinius.

Kartu su K. Moss palydoje ėjo jos draugė S. McCartney, o viena paskutiniųjų palydoje ėjo N. Campbell, pasipuošusi juoda skrybėlaite ir ilgomis juodomis pirštinėmis.

Tarp ceremonijos dalyvių buvo ir A. McQueeno mūza Annabelle Neilson.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – dizainerio Alexanderio McQueeno laidotuvės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją