„L‘officiel Mada“ žurnalo lietuviškos versijos pristatyme lankėsi ne tik mados žurnalistikai neabejingi žmonės, tarp kurių, beje, Genutės Žalienės nebuvo matyti, bet ir tiesiog stilingi tautiečiai, sulaukę kvietimo į kino teatrą „Forum Cinemas Vingis“, kuriame putojantį vyną siurbčiojo apie 600 kviestinių svečių.

Kaip visada stilingai atrodžiusi Asta Valentaitė į kviestinį vakarą, kuriame taip pat buvo pristatytas ir stilinga Paryžiaus dvasia dvelkiantis filmas „Coco prieš Chanel“, atvyko su puikiai šį vakarą atrodžiusi Jogaila Morkūnu. Renginyje taip pat dalyvavo nė vieno stilingo vakarėlio nepraleidžiantis Mantas Petruškevičius, garsiausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius. Aistė Jasaitytė-Čeburiak vakarą leido draugių kompanijoje, tuo tarpu baleto primarijus Nerijus Juška sukiojosi vis kitoje žavių damų draugijoje.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „L‘officiel Mada“ pristatymo svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją