Ypatingas vakaras tai buvo ne tik dizaineriams, bet ir vienam iš modelių – „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė šį vakarą minėjo savo 19-ąjį gimtadienį. „Niekaip negalėjau ir nenorėjau atsisakyti, Egidijus yra tas žmogus, kurį tikrai galiu pavadinti bičiuliu“, – dar prieš pasirodymą KLUBUI.LT sakė Gabrielė, pasakodama, kad gimtadienio vakarą pristatys E. Rainio kurtą suknią.

Raudono vyno spalvos aksomo suknia pasipuošusi G. Martirosianaitė buvo ne vienintelė tituluota gražuolė E. Rainio modelių gretose. Dizainerio kolekcijos suknią pristatė ir „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė.

Svečių gretose taip pat buvo nemažai žinomų veidų. Kaip visada mados renginių nepraleido stilistai Mantas Petruškevičius ir Kęstutis Rimdžius, su draugu Donatu Kisieliumi šviesias, vasariškas kolekcijas stebėjo Elena Puidokaitė-Atlanta, Rūta Mikelkevičiūtė, mados žurnalistė Genutė Žalienė, Asta Pilypaitė, draugiją palaikiusi Nerijui Juškai, ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijose – Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos Pret-a-Porter pavasario-vasaros kolekcijos bei vakaro svečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją