Dalyvaudama Naomi Campbell labdaringame madų šou „The Fashion For Relief Haiti“ A. Deyn podiumu ėjo avėdama aukštakulnes basutes su nenusakomo storio platforminiu padu. Mados pasaulyje jau seniai netyla kalbos, kad dizaineriai retai pagalvoja apie modelių kojas, kurdami batelius. Dėl itin aukštų pakuknių neretai kritikuojamas ir raudonpadžių batelių kūrėjas Christianas Louboutinas.

Eidama podiumu Niujorko Bryant Parke A. Deyn pakreipė pėdą ir krito ant kelių. Mergina stengėsi nekreipti į tai dėmesio, šypsodamasi atsistojo ir ėjo toliau. Tačiau po kelių žingsnių ji vėl parklupo. Šį kartą A. deyn ryžosi tiesiog nusiauti „batus žudikus“ ir podiumu eiti baigė basomis.

Šių metų labdaringame madų šou be A. Deyn podiumu ėjo ir Kelly Osbourne, Donna Karan, Helena Christensen. Už šį renginį surinktos lėšos bus skirtos žemės drebėjimų Haityje aukoms paremti.

KLUBAS.LT fotogalerijoje ir vaizdo siužete – nesėkmingas A. Deyn pasirodymas madų šou.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją