Galingą ir jausmingą dainą „Melancolia“ dainavusi Aistė Pilvelytė, po motinystės atostogų vėl sugrįžusi į „Eurovizijos“ sceną, atrodė kaip tikra sniego karalienė. Žiemišką įvaizdį Aistė užbaigė prie puošnios baltos ilgos suknios priderinusi pūkuotas pirštines ir šalikėlį.


Dainos kulminacijoje į sceną pradėjo kristi ir snaiges simbolizuojantys blizgūs popierėliai. Tiesa, šis scenografijos efektas galėjo baigtis ir nelaimingai, mat A. Pilvelytei plačiai dainuojant vienas popierėlis įkrito tiesiai jai į burną. Tačiau tai patyrusios atlikėjos nė kiek nesutrikdė ir ji tęsė pasirodymą.


Balta ilga ir taip pat blizgia suknele scenoje buvo pasipuošusi ir buvusi „Muzikos akademijos“ dalyvė Urtė Šilagalytė. Ji atliko savo kūrybos dainą „Angelai“, taip pat dvelkiančią žiemiška nuotaika ir paslaptimi. Tiesa, scenoje Urtė, nors jos suknelę ir puošė viliokiškas praskiepas, atrodė šiek tiek santūriau ir ne taip iškilmingai.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – sniego karalienėmis virtusios A. Pilvelytė ir U. Šilagalytė. Dalyvaudami apklausoje išrinkite, kuri atlikėja geriau įkūnijo paslaptingą sniego karalienės įvaizdį.