Tarp karščiausių 2010 moterų pagal Hughą Hefnerį pateko ir jo numylėtinė „Playboy“ zuikutis Holly Madison, tačiau jos kolegės ir kitos Hugho merginos Bridget Marquardt bei Kendra Wilkinson sąraše neatsidūrė, praneša „FOX News“.

Iš viso karščiausių pasaulio moterų sąraše puikuojasi 26 garsenybės tarp kurių yra ir aktorių, ir atlikėjų, ir modelių ar įvairių realybės šou žvaigždžių.

Į sąrašą pateko modeliai Bar Rafaeli, Ida Ljunggvist, Karissa Shannon, Kristina Shannon, Alina Puscau ir Crystal Harris. Seksualiausiomis laikomos ir atlikėjos Beyonce Knowles, Aubrey O‘Day, Katy Perry, Nicole Scherzinger ir Alicia Keys.

Karščiausiso aktorės, pagal „Playboy“: Scarlett Johansson, Tara Reid, Sasha Grey, Olivia Wilde, Megan Fox, Lisa Rinna, Anna Paguin, Jessica Alba, Christina Hendricks, Camilla Belle, Angelina Jolie ir Carmen Electra.

Laimė nusišypsojo ir televizijos žvaigždės Kim Kardashian, Joanna Krupa ir Holly Madison.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – karščiausios pasaulio moterys pagal H. Hefnerį ir „Playboy“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją