Klininkos duris pravėrė ne tik žymiausi kauniečiai, tarp kurių ir Ugnius bei Jurgita Kiguoliai, Inga ir Darius Budriai, Karina Krysko ir Saulius Skambinas ir kiti, bet ir pretendentės į Misis Lietuva karūną. Kai kurios būsimos, o kai kurios, galbūt jau esamos, plastinės chirurgijos specialistų klientės puošė atidarymo šventę įspūdingais apdarais, šventimėm šukuosenom ir plačiom šypsenom.

Gyva reklama vyrui šį vakarą buvo ir Kristina Kaikarienė, neslepianti, kad grožio procedūras išbandanti savo kailiu. Šį kartą gana pastebimai matėsi tobulai išlenktos, pilnos Kristinos lūpos, kurias, galimai patobulino tam tikros grožio injekcijos.

Šventėje be garsių kauniečių ir chirurgų draugų buvo ir graži šventinė programa. Susirinkusiuosius savo dainomis linksmino Rūta Ščiogolevaitė, Vaida Genytė ir Eva.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš V.Kaikario, K.Maslausko ir J.Staikūno grožio klinikos atidarymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją