Skandalais nesididžiuoja

Neli, praėjusiais metais buvai turbūt skandalingiausia žvaigždė šou pasaulyje. Dabar skandalų nebėra ar tu juos taip gerai slepi?

Nežinau, Naujieji metai ką tik prasidėjo (kvatoja). O skandalai... Taip, jie seka mane, bet man tai neteikia nei garbės, nei pasididžiavimo. Pastaruoju metu skandalus ne pati kūriau. Net nekaltas dalykas yra išverčiamas ir padidinamas. Bet niekas jau nebežeidžia – susigyvenau su tuo. Net jei koks skandalas ir vilktųsi paskui mane, išlikčiau rami. (Gal tu tiesiog apsimeti, kad tau neskaudu?) Ne (nutęsia).

Pasakiau, kad noriu tekėti, bet dabar galvoju kitaip

Būrėja tau rekomendavo tuoktis su Artūru Jomantu. Ir pati neslėpei noro už jo ištekėti. Kalbėjai rimtai ar juokavai?

Esu labai emocionali ir labai dažnai emocijos ima viršų. Būtent emocijų apimta tai ir pasakiau. Bet džiaugiuosi, kad kitoje barikadų pusėje turiu žmogų, kuris nesivadovauja jomis. Juk bėgant laikui emocijos nuslopsta, ir į viską pradedi žiūrėti kitaip. Taip, aš pasakiau, kad norėčiau ištekėti, tačiau dabar mąstau visiškai kitaip.

Neerzina, kad vos pradėjai rodytis su kokiu vaikinu,visi jau ir laukia vestuvių?

Tai ir yra blogiausia! Labai trukdo santykiams. Bet yra kitoks pavyzdys – Karina Krysko ir Saulius Skambinas, jie abu iš to paties šou verslo pasaulio. Jiems lengviau išgyventi, nes abu supranta viešumo kainą (šalia sėdinti Karina nusistebi, suprask, visai nelengva – aut. past.). O man tikrai sudėtinga, kai žmogus iš kito pasaulio. Populiariam, žinomam, eskaluojamam, skandalų lydimam žmogui santykius puoselėti be galo sudėtinga.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją