Į lagaminus įsidėjusios ne tik po kelias poras batų, suknelių ar bikinių, bet ir netikėtų aksesuarų, kaip, pavyzdžiui, lapės kailiai ar seksuali kariškės uniforma, moterys su dideliu jauduliu visą dieną nėrėsi iš kailio, kad įtiktų komisijos nariams.

Komisiją sudarė mados fotografas Tomas Kauneckas, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos specialistas Vygintas Kaikaris, renginių vedėjas Jonas Radzevičius, žurnalo „Stilius" redaktorė Giedrė Bradauskienė verslininkė Lidija Rasutis ir „Kristiana" atstovė Aušra Vareikienė.

Prieš garbingą komisiją 25-45 metų amžiaus moterys turėjo po vieną prisistatyti, atsakyti į kelis klausimus. Po pirmojo etapo į antrąjį turą – bikinių konkursą, kuriuo itin sužavėtas liko projekto vedėjas Egidijus Sipavičius, pateko ne visos moterys – tos, kurios atrodė nedrąsiausios ir mažiau iškalbingos savo linijų pademonstruoti nebegalėjo.

Tarp dalyvių buvo ne tik sėkmingų verslininkių, bet ir daugiavaikių mamų, garsių šalies žmonių mylimųjų ir net Europos fitneso čempionė.
Po bikinių konkurso, kuriame atsiskleidė itin įspūdingos kai kurių dalyvių kūno formos, į televizinį projektą pateko 20 laimingųjų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš atrankos į projektą „Misis Lietuva“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)