Buvo galima lengvai nuspėti, kad į tolimesnį etapą keliaus Raigardo Tautkaus vadovaujamas Kauno ir Edmundo Seiliaus diriguojamas Marijampolės chorai, kiekvieną kartą sulaukiantys didžiulio žiūrovų palaikymo.

Į tolimesnį „Chorų karų“ traukinį nesunkiai pateko ir Deivio vadovaujamas Klaipėdos choras bei Panevėžio choristai ir kartu su Mia.

Tačiau po to prasidėjo tikras nervų karas, mat prie bedugnės krašto po praėjusios laidos buvo atsidūrę Irenos Starošaitės vadovaujamas Vilniaus choras ir šiauliečiai kartu su Sasha Song ir Evelina Anusauskaite. Vis dėlto durys į kitą etapą užsitrenkė Šiaulių chorui – jam išlikti nepadėjo ir Evelinos Anusauskaitės motinos Jurgos Anusauskienės pažadas kibti į darbus pasiraitojus rankoves.

Faktas, kad tenka pasitraukti iš „Chorų karų“, rodos, išmušė iš vėžių jaunąjį Lietuvos estrados talentą Eveliną Anusauskaitę, ironiškai replikavusią, kad „taisykles čia visi žino“.

Šiaulių choras su Sasha Song ir Evelina Anusauskaite dar turės šansą sugrįžti į projektą - kaip ir prieš dvi savaites iškritęs Eglės Jurgaitytės mergaičių choras, choristai turės galimybę patekti tiesiai į projekto ketvirtfinalį.

Maksimalų komisijos balų skaičių surinko ir lyderių pozicijas iš Kauno choro šį šeštadienį išplėšė Deivis ir Klaipėdos choras, savo pasirodymu užbūręs ne tik komisiją, bet ir užkulisiuose pasirodymą stebėjusius kitų chorų narius. Tačiau žiūrovai ir šį kartą nepakeitė savo nuomonės – daugiausiai balsų atidavė Kauno chorui.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus chorai išsidėstė tokia tvarka:

1. Raigardas Tautkus ir Kauno Choras
2. Edmundas Seilius ir Marijampolės choras
3. Deivis ir Klaipėdos choras
4. Mia ir Panevėžio choras
5. Irena Starošaitė ir Vilniaus choras
6. Evelina Anusauskaitė, Sasha Son(g) ir Šiaulių choras

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš „Chorų karų“ filmavimo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją