Tai jau antras vaikas Ingos ir Aivaro Stumbrų šeimoje – sutuoktiniai taip pat augina trejų metų dukrelę Estelą.

„Sulaukėme savo mažojo stebuklėlio! Mūsų angeliuko svoris 4 kg , ūgis – 56cm. Vardo dar neišduosime. Mamytė ir sūnelis jaučiasi puikiai“, - pranešė šeimos pagausėjimu besidžiaugiantis Aivaras Stumbras.

Dar vaikelio atėjimo į pasaulį išvakarėse Inga KLUBUI.LT sakė, kad jaučiasi puikiai. Lagaminai ir reikalingi daiktai buvo sukrauti jau prieš mėnesį, o medikų nustatytos gimdymo datos išvakarėse ne tik I. Stumbrienė, bet ir jos vyras bei artimieji laukė budėjimo rėžimu.

„Visi artimieji budėjimo režimu laukia, palata taip pat jau paruošta ir gydytojai budėjimo režimu laukia“, – trečiadienį su šypsena veide kalbėjo antro vaikelio besilaukianti I. Stumbrienė.

Inga su Aivaru iš anksto buvo nusprendę, kad vyras dalyvaus gimdyme, kaip dalyvavo ir į pasaulį ateinant jų dukteriai Estelai. „Nebuvo net kalbos. Jis pats labai norėjo ir sakė, kad net nesuprastų, jei nesutikčiau, kad jis dalyvautų“, – vyro palaikymu džiaugėsi moteris.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją