Į svečius nusifilmuoti laidoje ir išgerti vieną kitą taurę putojančio vyno užsuko viena populiariausių pramogų pasaulio porų Natalija ir Deivydas Zvonkai. Nors Natalijai ir Deivydui teko išgyventi ir ne pačius geriausius laikus, kai praėjusį rudenį ir žiemą Deivydas nuolat gyveno Vilniuje, o Natalija – Klaipėdoje, kai šeimai teko iškentėti prievartavimo bylos skandalą, kai Natalija buvo nuolat peršama su įvairiais vyrais.

Tačiau regis dabar Natalijos ir Deivydo santykių audros aprimo – šeima vėl dažniausiai laisvalaikį leidžia drauge, Deivydas toliau žmonai rašo dainų žodžius, o Natalija apie Deivydą atsiliepia tik iš geriausios pusės.

Laidoje dalyvavusį Sashą Son(g) su scenos kolege Nora viena buto savininkių Skaiva Jasevičiūtė taip pat bandė provokuoti meilei – paprašė jų pasibučiuoti, tačiau Sasha Son(g) su Nora apsiribojo trumpu pakštelėjimu.

Skatinti rodyti abipusę simpatiją tikrai nereikėjo Aistės Paškevičiūtės ir Leonardo Pobedonoscevo. Pertraukų tarp filmavimų ir filmavimo metu Aistė su Leo nuolat smagiai flirtavo.

Aistė ne tik išraiškingai sėdėjo apsižergusi Leonardo kojas, bet ir nuolat rūpinosi, kaip jaučiasi jos kolega, kuris, vykdant žiūrovų sugalvotą užduotį linksminančioms aplinkybėms, turėjo kone visą filmavimą stovėti lipnia juosta priklijuotas prie sienos.

Žavi mergina ir nosį Leonardui kasė, kai pats negalėdamas pajudinti rankų buvo bejėgis, ir švelniai plunksnle kuteno.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – Laidos „3-ias butas“ filmavimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją