„Yra tekę čiupinėti silikoninę krūtinę, jausmas įdomus, tačiau natūralios krūtys - daug geriau", - savo patirtimi dalinosi E. Bžeskas. Nuo E. Bžesko neatsiliko ir S. Siparis. Aktorius prasitarė, kad filmuojantis Jungtinėse Amerikos Valstijose pagyvenusios kolegės dirbtinė krūtinė jam paliko neišdildomą įspūdį. „Palietus krūtis, jos sugirgždėjo kaip smėlis", - prisiminė S. Siparis.

Ko vyrai aptarinėjo krūtis, moterys domėjosi svorio metimu. Vitalijos Katunskytės dukra Monika kalbės ne tik apie skyrybas su vyru, bet ir atskleis paslaptį, kur išgaravo daugiau nei 50 kilogramų.

Pas Violą taip pat svečiavosi aktoriai Gintaras Mikalauskas, Larisa Kalpokaitė bei žavingoji Mama Rock'n'Roll. G. Mikalauskas laidos filmavimo metu netikėtai prisiminė, kad suėjo lygiai dešimt metų nuo tos dienos, kai susipažino su savo žmona. Aktorius po filmavimo išskubėjo savo mylimajai pirkti gėlių.

Į svečius užsukęs Viktoras Uspaskichas visus vaišino kiaušiniene, kurią kone kasryt pats kepa prabangiuose Briuselio apartamentuose. Europarlamentaras taip pat atskleidė paslaptį, kaip paprastas suvirintojas gali tapti milijonieriumi.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją