"Vytauto partnerė Jurgita jau seniai buvo suplanavusi savo išsiilgtas atostogas, todėl šio šeštadienio šou žiūrovų laukia nauja vedėjų pora. Kol žavioji ,Chorų karų‘ vedėja kaitinsis saulės spinduliuose, chorams susidoroti su naujausia užduotimi – atlikti muzikinius pasirodymus pagal filmus – padės jau TV3 žiūrovų pamėgto serialo aktorė“, – sako projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Vėlyvą popietę rodomo daugiaserijinio filmo „Naisių vasara“ pagrindinė aktorė Agnė Grudytė-Guobienė, dar nespėjusi priprasti prie akylai ją gatvėje stebinčių žvilgsnių, yra pasiryžusi naujam iššūkiui, todėl nedvejodama priėmė pasiūlymą. Šviesiaplaukei šiaulietei aktorei kinas nesvetimas, todėl su „Chorų karų“ tema ji susidoros lengvai, o muzika ją lydėjo nuo pat vaikystės.

„Esu ir chore dainavusi, ir fortepijono bei kanklių muzikos pamokas lankiusi. Muzika man tikrai nėra svetima, tačiau artėjančiam šeštadieniui baimės užtenka. Tikiuosi, kad iki laidos starto ji dings. Labai sunku pakeisti žmogų, prie kurio jau visi yra įpratę. Tikėkimės, su šia užduotimi susidorosiu. Aš pažadu būti objektyvi, nors labai sergu už savo miesto chorą“, – šypsosi Agnė, išbandysianti naują amplua.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją