Vieni savo simpatijas viešoje vietoje reiškė kukliau, kaip, pavyzdžiui, Gintarė Valaitytė su Andrium Butkumi, kiti į darbą paleido ne tik vaizduotę, bet ir liežuvius, kaip antai Egmontas Bžeskas su savo jaunąja drauge Andra festivalyje „Be2gether“. Tuo tarpu savo mylimąją Oksaną Egmontas viešumoje bučiuoja kur kas subtiliau ir švelniau.

Nepamirštamas bučinys tikriausiai buvo ir Agnei Jagelavičiūtei, kai ją stipriai prie savęs prispaudęs į skruostą bučiavo nekilnojamojo turto magnatas Laimutis Pinkevičius. Tuo tarpu skruostais neapsiribojo Donatas Baumila-Dūnis – jis viename audringame vakarėlyje išbučiavo Natalijos Zvonkės krūtis. Vakarėliuose, kai visiems linksma ir kūnas bei protas atsipalaidavę, bučiuojasi visi – štai, kad ir Mia su Ugnium Kiguoliu.

Šie ir dar daugiau karščiausių, aistringiausių ir įsimintiniausių 2009-ųjų garsenybių bučinių – KLUBAS.LT fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją