Anželika Cholina prisidėjo prie Šorenos ir Deivido Meškausko pergalės – šiai šokėjų porai sukūrė kai kurias šokių kompozicijas: ,,Tik kai kurias. Bet labai čia daug reikėtų pasakoti...“, - atsakė išsamiems pokalbiams apie praeitį ir darbus laiko neturinti choreografė.

Paskutiniojo ,,Šok su manimi“ užkulisiuose choreografė buvo ryški visomis prasmėmis – anksčiau, jeigu ir ateidavo stebėti filmavimų, A. Cholina dažniausiai poziciją užimdavo kokiame nors filmavimo aikštelės kampelyje arba sėdėdavo tarp žiūrovų. Šįkart fotografų dėmesys krypo į užkulisiuose besisukančią choreografę, kuri D. Meškauskui su Šorena dalino patarimus, taip pat dirigavo šokėjus pasirodymams ruošiantiems kirpėjams ir visažistams.

A.Cholinos vizitas užkulisiuose labai pradžiugino ir komisijos narį Jurijų Smoriginą, kuris ne vienos laidos filmavime žiūrovams į smegenis kalė, jog ,,Lietuva turi du choreografus“: ,,Aš esu vienintelis iš dviejų Lietuvoje choreografų“, - laidoje ,,Be grimo“ sakė J. Smoriginas.

Tą patį J. Smoriginas pakartojo ir pasibaigus ,,Šok su manimi“ finalui. Išvydęs A. Choliną, ,,vienintelę iš dviejų“, choreografas pasidžiaugė „dviejų ruskelių“ susitikimu ir išsireikalavo solidaus bučinio.