Vakarėlio žvaigždės, be abejonės, buvo jo šeimininkės „Olialia pupytės“, kurios scenoje pasirodė vilkėdamos iš koto verčiančius kostiumus – baltus, krūtis prispaudžiančius ir kojas optiškai pailginančius triko, juodas kojines virš kelių. O įvaizdžiui išbaigti pupytės pasirinko tamsų kūno įdegį, ryškų makiažą ir pašėlusias šukuosenas.


Scenoje tą vakarą pasirodė ir kita seksualiems triko neabejinga grupė „Yva“. „Yva“ trijulė vakaro svečius bandė užvesti ne tik dainomis, bet ir apsivilkdama savo žymiuosius juodus triko. Juodi, kūnus aptempiantys triko, išryškino „Yvos“ merginų linijas, tačiau atidengė kur kas mažiau kūno nei scenoje šeštadienį karaliavusių jų kolegių apranga.


Vos naktinio klubo scenoje pasirodė neseniai krūtines pasididinusios ir šią kūno vietą apdairiai išryškinusios ir drąsiai apnuogintosios pupytės, publika, ypač vyriškoji jos dalis, ėmė tiesiog ūžti. O nulipusias nuo scenos Oksaną, Mariną ir Skaistę gerbėjai apsupo būriais. Tokio dėmesio popscenos senbuvės „Yvos“ merginos deja nesulaukė.


KLUBAS.LT fotogalerijoje – velniškasis „Yvos“ įvaizdis su juodais triko ir atviro seksualumo apraiškos naujajame šviesiaplaukių didžiakrūčių įvaizdyje. Apklausoje ir KLUBAS.LT skaitytojai gali įvertinti, kurios merginų grupės įvaizdis labiau vykęs ir greičiau užvirina kraują.




Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją