Tačiau besirūpindama koncerto „Gyvos Kalėdos“, kuris antrąją Kalėdų dieną bus rodomas per „Lietuvos ryto“ televiziją, sklandžia eiga, draugų Donce vadinama ugniaplaukė spėjo ir pati scenoje sužibėti kelis kartus ir net ne vieną sceninę aprangą pakeisti.

Koncertą, kaip ir prideda, pradėjo pati vakaro šeimininkė, kaip tik penktadienį mininti savo gimimo dieną. Donata iš pradžių pasipuošė pusilge ryškiai raudona suknia dabinta blizgučiais ir karoliukais. Antrajam pasirodymui D. Virbilaitė pasirinko dar labiau akį traukiančią suknelę. Dideliais žaižaruojančiais žvyneliais puošta trumpa suknia spindėjo visais kalėdinės eglutės atspalviais ir atrodė itin žaismingai.

Kalėdiniame koncerte be Donatos gyvai dainavo ir visas būrys kitų Lietuvos atlikėjų. Koncerte „Meilės simfoniją“ žiūrovams dovanojo „69 danguje“ merginos, lyrišką dainą traukė Igoris Kofas, linksmai Kalėdas pasitiko Eva, Asta Pilypaitė, Soliaris, Stano ir kiti.

KLUBAS.LT fotogalerijose – įspūdingi D. Virbilaitės apdarai ir koncerto filmavimo akimirkos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją