Ko gero pirmasis šią madą Lietuvos pramogų pasaulyje užvedė Supermuzika.lt įkūrėjas Ugnius Kiguolis. Kaip vyras pasakojo Klubui.lt, jam prieš gerus metus šventintą rožinį iš Brazilijos atvežė lauktuvių, tačiau tai nėra tikrasis rožinis, o tik amuletas.

„Pas mus rožinis siejamas tik su religija, o kitur jis gali būti kaip amuletas ar talismanas. Man rožinis tarsi talismanas“, – sako Ugnius ir prisipažįsta jį nešiojantis dėl grožio.

Ketvirtadienį vykusiame stiliaus namų atidaryme Kaune rožiniu, kurį pasikabino ant tinklinės palaidinės, buvo pasipuošęs ir šokėjas Saulius Skambinas. Ugnius prisimena, kad Sauliui jo rožinis labai patiko ir štai jis pats tokiu būdu nusprendė paįvairinti savo aprangą. „Tik mano rožinis – aksesuaras, amuletas, o Saulius pasikabinęs tikrą rožinį“, – pridūrė U. Kiguolis.

Rožinių madai dar anksčiau pasidavė ir šiuo metu Škotijoje mokslus kremtantis Vaidas Baumila. Jis aksesuarą, primenantį rožinį, įsigijo Kipre.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – vyrai su rožiniais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją