Kauno senamiestyje įsikūrę stiliaus namai „Style City“ siūlo dizainerės Ramunės Piekautaitės kurtus drabužius ir paslaugas, o taip pat nesibodi pasakyti, kad salono siuvėjos gali nukopijuoti ir pasiūti beveik tokius drabužius, kokius sukūrė pasaulio dizaineriai – tokiu atveju garsiajai kaunietei Ingai Budrienei suknių nereikės dairytis prabangiose Londono parduotuvėse.

Atidarymo vakarėlis įsisiūbavo, kai veiksmas persikėlė į paupyje esantį viešbutį. Tada fotografų objektyvuose atsidūrė šį vakarą gardžiai užkąsti ir išgerti nusprendę garsūs kauniečiai. Elegancija ir rafinuota prabanga žibėjo Inga Budrienė, šį kartą linksmintis atėjusi be vyro, tačiau labiausiai savo apranga išsiskyrė Karinos Krysko sužadėtinis Saulius Skambinas.

Be savo mylimosios į vakarėlį atėjęs šokėjas po blizgaus džinso švarku vilkėjo provokuojančią tinklinę palaidinę, o ant kaklo buvo stilingai užsimetęs juodą rožančių. Ganėtinai ekstravagantiškas S. Skambino stiliukas itin išryškėjo šalia tą vakarą elegantiškai ir stilingai atrodžiusios I. Budrienės.

Į šventę susirinko ir daugiau žinomų kauniečių. Ugnius Kiguolis džiaugėsi žmonos Jurgitos draugija, kompaniją vienas kitam palaikė Jūratė ir Česlovas Norvaišos, tame pačiame vakarėlyje lankėsi ir su Norvaišom konkuruojantis šokėjas Gintaras Svistunavičius su žmona Jurgita.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – stiliaus namai ir stilingieji kauniečiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją