„Atėjo laikas tuoktis arba skirtis“, - įsitikinęs jis ir išduoda, kad vestuvės bus kuklios, tačiau išskirtinės – būtent tokios, apie kokias svajoja jo mylimoji, rašo žurnalas „Klubas“.

Nėra skirtumo nei kur, nei kada

Šilti jausmai tarp dainininkės Karinos ir šokėjo Sauliaus užsimezgė prieš dvejus su puse metų. Susižavėjimas vienas kitu gimė dalyvaujant projekte „Šok su žvaigžde“, tačiau pora savo draugystę iš pradžių bandė nuslėpti. Nieko keista, kad taip nutiko ir su sužadėtuvėmis. Nors Saulius Karinai pasipiršo dar pernai, apie tai visuomenei atskleidė vos prieš kelis mėnesius. Balandėliai atkakliai slepia ir vestuvių datą, tačiau prasitaria, kad jos – visai ant nosies.

- Sauliau, lauksite vasaros ar su Karina tuoksitės anksčiau?

- Mūsų vestuvės bus labai slaptos, ir vargu ar kas ką sužinos. Norime, kad šventė būtų tik mūsų. Vestuvių datą ir laiką išduosime tik patiems artimiausiems draugams ir giminaičiams. Nieko neklaidinsim kaip Goda (grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva, norėdama „išdurti“ žiniasklaidą, pakeitė savo vestuvių vietą ir laiką - aut. past.). Tiesiog tie, kuriems nereikia, apie tai nesužinos (šypsosi).

- Kodėl esi toks tikras?

- Turiu idėjų, kaip padaryti, kad jokia informacija niekur neišlįstų. Gal tuoksimės net ne Lietuvoje (paslaptingai šypsosi).

- Vieta ir laikas tau nesvarbu?

- Tikrai ne. Kaip sakoma, jeigu myli žmogų, tai nėra skirtumo, nei kur, nei kada jį vesti. Kai yra meilė, visa kita nebe taip svarbu.

Daugiau – šios savaitės žurnale ,,Klubas“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją