Po to, kai garsi visuomenės veikėja ir Vilniaus dailės akademijos studentė A.Jagelavičiūtė penktadienio naktį sostinės kokteilių bare „Vila Latina” stojo prie didžėjų pulto ir užkūrė tikrą pirtį, „Pop Star Bar“ šeimininkai turėtų kristi moteriai po kojomis ir kviesti ją į Kauną – neabejojama, kad po sėkmingo A.Jagelavičiūtės debiuto prie didžėjaus pultelio ir grotuvų, Agnės akcijos didžėjų rinkoje sparčiai kils į virtų ir jos setai bus laukiami ne viename klube.

Nors prieš vakarėlio pradžią Agnė guodėsi, kad ji moka kūrinius tik stumdyti, bet ne miksuoti, po trumpo instruktažo žavi moteris stojo prie pulto ir jau pačiais pirmaisiais Haddaway „What is Love“ akordais išjudino publiką. Pirmaisiais smuikais šokių aikštelėje griežė Agnės bičiuliai, tarp kurių buvo ir Kęstutis Rimdžius, Skaiva Jasevičiūtė, Valdas Petreikis.

Beje, nors Agnė ir vadinama vakarėlių siela, pasigrožėti jos setu susirinko ne tiek jau ir daug iš žurnalų puslapių ir televizoriaus ekrano pažįstamų veidų.

Didžiąją dalį dvi valandas trukusio seto daugiausia sudarė praėjusio amžiaus paskutinių dviejų dešimtmečių hitai – iš kolonėlių plyšojo Sabrinos, INXS, Madonnos kūriniai. A.Jagelavičiūtė atidavė duoklę ir lietuviškai muzikai – publika ovacijomis sutiko jos sugrotą SEL „Saulės miestą“.