Daugumą jų greičiausiai į aikštę paviliojo ne akcijos tikslas, o galimybė pasižvalgyti į popmuzikos žvaigždutes – į sceną kopė „Blogos mergaitės“, Irena Starošaitė.

Didžiausia intriga turėjo tapti „Olialia pupyčių“ pasirodymas – neseniai žiniasklaidoje ypač plačiai buvo nušviesta šios grupės dainininkės Marinos Daščenkos šeimyninė drama.

Ne mažiau intrigavo ir neseniai krūtines pasididinusių merginų įvaizdis – lauke spaudė šaltukas, o koncertuoti teko atviroje scenoje. Savo grožybių merginos taip ir neatidengė – koncertas sostinės Rotušės aikštėje tapo bene labiausiai „aprengtu“ per visą „Olialia pupyčių“ pasirodymą. Nors merginos ir nusimetė paltukus, tačiau pademonstruoti kiek labiau apnuoginto kūno neišdrįso.

Vis tik „Olialia pupytės“ savo protestą prieš smurtą šeimoje išreiškė ne vien dainomis – Oksana Pikul rėžė įspūdingą prakalbą, kuria papildė Skaistė Steikūnaitė, nepamiršusi pridurti, kad jų grupėje dainuojančiai Marinai Daščenkai taip pat teko pajusti, ką reiškia šeimoje smurtaujantis vyras.

Neįtikėtinai daug apsirengusių „Olialia pupyčių“ koncerto akimirkos – KLUBAS.lt galerijoje.