Vasarą apie atsinaujinusią ligą prabilęs Dalius ilgą laiką nedalyvavo viešuose renginiuose ir nedalijo interviu. Po to, kai žiniasklaidoje nuvilnijo žinia, jog aktorius, po šešerių metų ramybės, vėl kovoja su limfoma, D. Mertinas prisipažino skaudžiai išgyvenęs kai kurių dienraščių bandymą jį provokuoti, jog jis kalbėtų apie ligą. Nuo to laiko su vėžiu kovojantis aktorius iš viešojo gyvenimo pasitraukė.

Tačiau, praėjus beveik keturiems mėnesiams po paskutinio interviu, Dalius fotografų dėmesio ir vėl nesibaidė. Meno parodoje, kur dalyvavo Mertinų šeimos bičiulis tapytojas Arūnas Žilys, D. Mertinas nuotaikingai bendravo su bičiuliais ir mėgavosi balto vyno taure. Drauge su juo meno kūriniais grožėjosi žmona Laima ir jos sesuo Audronė Usonienė.

Trijų menininkų parodoje-trikovoje apsilankė ir daugiau žinomų žmonių, kurių dauguma – galerijos savininkės D. Stachuros bičiuliai. Pasigrožėti menu progos nepraleido Irena Marozienė, Julija Žilėnienė, Mantas Petruškevičius su gausiu būriu damų ir kiti.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją