Projekto dalyviai, ruošdamiesi humoro vakaro filmavimui, liejo devynis prakaitus, tačiau generalinė repeticija tapo lemtinga A. Paškevičiūtei – ji susižalojo koją. Kai tiesioginio eterio metu buvo rodomas siužetas apie šį nelaimingą nutikimą, Aistė apsipylė ašaromis. Jos guodėjais tapo Jurgita Jurkutė ir nuo fotoblyksčių ją apsaugoti bandęs partneris Arturas Bajor.

Jaudulio netrūko ir kitiems dalyviams. Štai su Mariumi Kiltinavičiumi šokanti Eglutė Straleckaitė jaudinosi, kad partneris nespės atvykti į filmavimą iš koncerto Kaune ir telefonu ragino jį skubėti. Tuo tarpu Rūta Ščiogolevaitė mylimajam Deividui Meškauskui dalijo patarimus, kaip turėtų atrodyti jų su Šorena pasirodymas.

Užkulisiuose dalyviai ne tik repetuoja, bet ir negaili pagyrų vieni kitiems ir padeda kolegoms atsipalaiduoti. Už aktorinius sugebėjimus Justiną Jankevičių emocionaliai gyrė Inga Valinskienė, o prieš pasirodymą rankas kolegei Šorenai rankas ypatingomis technikomis masažavo Gytis Ivanauskas.

Kol šokėjai jaudinasi, komisijos nariai reklaminių pertraukėlių metu gali sau leisti atsipalaiduoti ar pasistiprinti. Moliūgų su imbierais sriubai, kuria vaišinami projekto dalyviai, neatsispyrė ir Jūratė Norvaišienė – ji sriubą skubėdama gėrė tiesiog iš lėkštės. KLUBAS.LT kameros užfiksavo ir tai, kad vienas kitą eteryje kritikuojantys Jurijus Smoriginas ir Vytenis Pauliukaitis išsijungus kameroms anaiptol nėra vienas prieš kitą neigiamai nusiteikę.

KLUBAS.LT vaizdo siužete – „Šok su manimi“ užkulisiai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją