Tiesioginio eterio metu Jurijus Smoriginas netgi grubiai pajuokavo, kad Aistė koją nusilaužė, o matydama siužetą apie šį nelaimingą atsitikimą, kurio metu trūko kojos meniskas, A. Paškevičiūtė negalėjo sulaikyti ašarų.

Dar tuo metu, kai televizijos eteryje buvo rodomas siužetas apie Arturo ir Aistės pasiruošimą tiesioginiam eteriui, o Vytautas Šapranauskas žiūrovus ragino balsuoti už šią porą nepaisant to, kad jie nešoko konkursinėje programoje ir komisijos nariai jų nevertino, Aistė purtė galvą sakydama, kad nežinia, ar kitą savaitę ji galės šokti.

Matydama traumą televizoriaus ekrane Aistė negalėjo suvaldyti emocijų ir verkė Jurgitos Jurkutės glėbyje. Įsijungus kameroms mergina stengėsi susivaldyti, tačiau kalbėdama apie tai, kad ji tikriausiai negalės šokti toliau, mergina vėl susigraudino ir žiūrovus ragino už jų porą nebalsuoti: „Kam balsuoti už invalidus, kurie nešoka, jei yra poros, kurios šoka.“ Žiūrovai, matyt, išgirdo Aistę, nes jos ir A. Bajor porai skyrė paskutiniąją vietą.

Paklausta, ar ji verkia dėl to, kad skaudu prisiminti kojos traumą, Aistė sakė, kad ji verkia ne dėl kojos skausmo, o dėl to, kad labiau skauda širdį: „Dar šiandien galvojau, kad šoksiu...“

Savo mylimosios ašaras stovėdamas greta stebėjo Dominykas Butvilas, o pasibaigus eteriui priglaudė mylimąją savo glėbyje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją