Tačiau Eglė pergyvena visai ne dėl to, kad vyras turi kitų moterų, o dėl to, kad neištikimybė tapo vieša paslaptimi. Ji pyksta tik dėl to, kad su kita moterimi vyras pasirodė viešai. Jei Eglė apie tai žinotų tik viena – per daug nepergyventų.

Taip kalbėdama ir šeimą vis dar bandanti išsaugoti stilistė laidos „Valanda su Rūta“ filmavimo studijoje sulaukė neigiamos kitų laidos dalyvių reakcijos. Būrėja Vaiva Budraitytė siūlė Eglei susikurti asmeninę laimę ir judėti į priekį, kiti laidos dalyviai neatsilikdami taip pat kvotė Eglę, kodėl ji taip aukojasi?

„Mano santuoka byra, taip. Bet aš vis dar manau, kad šeima turi būti komanda. Vaikai pergyvena, bet aš viską darysiu dėl jų. Esu pasiryžusi kentėti dar kokius metelius šešis ar septynis. Gaila tik, kad vyriškas klimaksas, turbūt, yra blogesnis nei moteriškas klimaksas“, – apie pasirinkimą nepalikti vyro dėl vaikų kalbėjo Eglė.

Moteris mano, kad dėl neištikimybės nutraukti santuoką galima pirmaisiais metais, tačiau kai yra vaikai, moters nuomone, šeima jau yra komanda ir būtina gyventi dėl vaikų, nepaisant visko: „Aš apie meilę net nešneku.“

E. Mickevičienė įsitikinusi, kad po 21-erių metų santuokos ta meilė būna visai kitokia, o jei jos ir nebelieka, tokios, kokia turėtų būti meilė vyrui, verta aukoti save. Vis dėlto žinodama, kad vyras turi savo gyvenimą ir kitas moteris, Eglė sako niekada jo neklaususi, ar yra jai neištikimas: „Kam klausti to žmogaus, ar tai yra jo meilužė? Kam nuo to bus geriau?“

Tuo tarpu kai laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė paklausė E. Mickevičienės, ar ji pati per visus 21-erius metus nebuvo nuklydusi į šoną, Eglė atsakė, kad ji seniai sau yra pasižadėjusi, kad apie tai jos šeima tikrai nesužinotų, net jei taip būtų, todėl ir dabar rėžė: „Aš nesakysiu“.

Tarp laidos dalyvių vėl kilo šurmulys ir jie vienas per kitą ragino Eglę pradėti gyventi savo gyvenimą ir nebijoti palikti vyro. „Juk laimingi vaikai gali būti tik su laiminga mama“, – keturis vaikus auginančiai Eglei patarinėjo V. Budraitytė. Galiausiai keistuole kartais vadinama moteris švelniai šyptelėjo ir neva pasidavė: „OK, įkalbėjot.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją