Specialiai šia progai prisikėlė jau iširusios legendinės Klaipėdos popso grupės „Savaitgalis“, XXL, „Junior“, „Mango“, jubiliatus taip pat sveikino ir su broliais Bendžiais dirbę bei tebedirbantys atlikėjai Deivis, Andrius Rimiškis, „Pikaso“, „Širdelės“. Galvas prieš brolius Bendžius nulenkė ir naujosios kartos vienas talentingiausių prodiuserių Egmontas Bžeskas su savo suburta grupe „69 danguje“.

Pusantro tūkstančio žiūrovų, vos susigrūdę į uostamiesčio Žvejų kultūros rūmus, galėjo išvysti ir netikėtą megakoncerto kulminaciją – pačioje koncerto pabaigoje scenoje pasirodė į du stilizuotus kaktusus susivynioję broliai Bendžiai, kurie gyvai sudainavo seną lietuvišką šlagerį „Ant palangės kaktusai žydės“. Išvydę humoristinį brolių Bendžių šou (jie solidžios humoristų patirties įgavo dalyvaudami grupės „Trumpas sujungimas“ veikloje – KLUBAS.lt pastaba), juoko negalėjo sutramdyti nei žiūrovai, nei muzikantai.

Po koncerto prodiuseriai kartu su daugiau nei 60 artimiausių draugų bei kolegų šventę iki paryčių pratęsė uždarame vakarėlyje.

Pasak Mindaugo Bendžiaus, tarp gausybės dovanų buvo nemažai tekilos butelių. „Ko gero, po poros savaičių reikės surengti dar ir tekilos vakarėlį“, - juokėsi po jubiliejaus jau atsigavęs prodiuseris.

KLUBAS.lt galerijoje - "Cactus Pro" jubiliejaus akimirkos.