„Sexhibition“ organizatoriai teigia, kad jų tikslas yra „liberalizuoti seksualinę atmosferą ir parodyti kaip seksualumas pasireiškia viešajame šalies gyvenime“. Apsilankius „Sexhibition“ paaiškėjo, jog organizatorių tikslas yra nepasiekiamas, kadangi, akivaizdžiai, atmosfera negali būti dar liberalesnė.

Jei svečiai iš kaimyninės Rusijos, paraudonavę ir kikendami, vos prieidavo prie stendų, suomiai ramiai apžiūrinėjo visas įmanomas naujienas, o kai kurias net išbandydavo.

Parodoje lankėsi šeimos ir netradicinės orientacijos poros, vyrai ir moterys, seni ir jauni.Vienitelis apribojimas – lankytojai negalėjo būti jaunesni nei 18 metų. Iš esmės, kiekvienas galėjo rasti sau kažką įdomaus: smaližiai - genitalijų formos šokoladukus, sutuoktiniai - itin prabangias lovas, kostiumus bei įrankius seksualiniams žaidimams bei itin drąsius drabužius vyrams ir moterims. Vieniši parodos lankytojai tikrai turėjo ką pasirinkti iš malonumą teikiančių prietaisų įvairovės arba pasigražinti tatuiruote. Tai pat vyrai galėjo pasigrožėti įvairių tautybių ir rasių merginų viliotiniu atskirose kabinose.

Šį rudenį „Sexhibition“ organizatorių dėmesio centre, be abejo, buvo sutuoktinių poros, kurios norėtų paįvairinti savo seksualinį gyvenimą. Abi parodos dienas Helsinkio ledo rūmuose vyko jiems skirtos teminės paskaitos ir seminarai. Paskaitų temos apėmė tantrinį seksą, suteikiantį dvasingumo intymiems santykiams, ir „mobiliųjų sekso įrankių“ priežiūros bei naudojimo instruktažą.

Šou programos dalyviai į „Sexhibition“ susirinko iš viso pasaulio. Juodaodis striptizo šokėjas iš tulpių ir vėjo malūnų šalies, Black Pearl, ne tik tapo daugelio į parodą atėjusių lankytojų erotine svajone, bet ir iš dalies padėjo joms tą svajonę įgyvendinti, pakviesdamas merginas ir moteris ant scenos karštam šokiui.

Taip pat noriai su žiūrovais bendravo parodos žvaigždė – „Penthouse“ žurnalo modelis ir filmų suaugusiems aktorė iš JAV Nikki Benz. Tie, kuriems nepasisekė paliesti jos ketvirtojo dydžio krūtų pasirodymo metų, galėjo tai padaryti už porą dešimčių eurų arba tiesiog už tą pačią suma su ją nusifotografuoti.

Vienu iš šou siurprizų tapo striptizo šokėjos Gabrielos pasirodymas. Tik paskutinę apie penkiolika minučių trukusio viliotinio akimirką paaiškėjo, kad tai yra ne visai Gabriela, o veikiausiai Gabrielius, nes nuostabaus kūno būtybė vis dėlto turėjo akivaizdžių vyriškos lyties požymių.

Taip vadinamojo „Diamond's Circus“ šou turbūt buvo kuriamas su šūksniu „patenkinkime minios instinktus“: pusvalandį scenoje buvo imituojami visi įmanomi lytinio santykiavimo būdai ir tai, be abejo, nebuvo pats meniškiausias ar populiariausias parodos pasirodymas.

Dėl skonių nesiginčijama, tačiau berods per dvi dienas parodoje apsilankę ir nepagailėję dvidešimties eurų už bilietą, 10 000 žmonių liko patenkinti tuo, ką jiems pavyko išvysti.