Mergina iš tiesų turi kuo pasigirti – jos pora yra du kartus tapusi Pasaulio profesionalų dešimties šokių čempionais.

„Jos pasiekimai jau pateko į sportinių šokių istorija, nes dar nėra tokios poros, kuriai Pasaulio čempionate už visus dešimt šokių teisėjai skirtų pirmą vietą. Iveta maloniai sutiko su mūsų pasiūlymu apsilankyti Lietuvoje ir teisėjauti populiarioje laidoje“, – šio šeštadienio „Šok su manimi“ viešnią pristato projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Lapkričio 7-osios vakarą Iveta savo sugebėjimus šokių aikštelėje pademonstruos su partneriu Ghermanu Mustucu. Ar publika liks tokia pati nustebinta kaip ir ašaromis pasirodymą palydėję amerikiečiai, TV3 žiūrovai sužinos šeštadienį 19.00 val. tiesioginėje „Šok su manimi“ laidoje.

„Man labai įdomu pamatyti, kaip šokių projektas vyksta Lietuvoje, ir palyginti jį su amerikiečių. Be to, smalsu, kaip jame sekasi dalyvauti buvusiems kolegoms iš „Žuvėdros“ kolektyvo“, – prisipažįsta Iveta.

Šeštadienio vakarą šou gerbėjų laukia dar viena kūrėjų ruošiama staigmena. Visi „Šok su manimi“ dalyviai šokių salėse pluša bandydami sušokti bendrą Vienos valso kompoziciją. Specialaus pasirodymo dalyviai nebijo, jiems labiau rūpi suspėti po bendro klasikinio šokio pasiruošti ypatingiems pasirodymams, kuriuose reikia ne tik kitų kostiumų, bet ir grimo.

„Šokėjai šį šeštadienį pasiners į įvairias epochas, todėl ir šįsyk kruopščiai planuoja kiekvieną pasirodymo detalę – drabužiai ir grimas turi būti nepriekaištingi. Visi sukame galvas, kaip spėti pasirodyti bendrame šokyje ir vėliau įsijausti į susikurtą vaidmenį“, – sako Neringa.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją