Kaip visada ne mažiau nei patys apdovanojimai ir scenoje surengti pasirodymai dėmesio sulaukė raudonuoju kilimu žingsniuojančios įžymybės.

Kone daugiausiai kartų savo aprangą, ir ne tik scenoje, keitė šio vakaro vedėja ir dviejų nominacijų savininkė Katy Perry. Tačiau seksualumu , o kartais net prabanga jai nenusileido ir kitos viešnios.

Tikriausiai prabangiausiai šį vakarą atrodė hito „Bleeding love“ atlikėja Leona Lewis, pasipuošusi ilga juoda suknia. Tuo tarpu kitos damos rinkosi mažiau ištaigingus apdarus. Pavyzdžiui, Lil Kim apsitempė trumpučiais latekso šortukais ir juodu švarkeliu, o modelis Bar Rafaeli pasirinko kuklią dabar itin madingos nude spalvos suknią.

Įspūdingi kostiumai žibėjo scenoje. Kone labiausiai akį traukė seksuali raudona Beyonce Knowles apranga ir išdykėliška, nuogą kūną imituojanti, K. Perry palaidinė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – MTV Europos muzikos apdovanojimų raudonojo kilimo mados.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją