Netoliese „Lietuvos“ kino teatro duris atvėręs baras pavadinimu „Passion“ į atidarymo vakarą viliojo skambiais pažadais ir epitetais: aistringa atmosfera, jaukumo suteikiantys rožiniai, balti ir juodi kailiai ant sienos, naujai skambanti pop muzika, gerai žinomi barmenai.

Barmenai ten dirba išties žinomi – realybės šou „Baras“ dalyvavę Dainius ir Robertas. Dirbtiniais kailiais apklijuotos sienos savotišką atmosferą sukuria, kokią – tesprendžia lankytojai. Muzika skamba populiari, bet ne naujai.

Atidarymo vakarėlyje, kaip įprasta duris atveriant naujoms vietoms, lankėsi saujelė žinomų, kviestinių svečių. Tačiau kone visi jų išsiskirstė dar prieš vidurnaktį ir vakarėlį tęsė kitose pasilinksminimo vietose.

Keliolikai minučių į naują barą žvilgterėti užsuko Gytis Šapranauskas, Eugenijus Ivaneneko. Vėliau valandėlei pasirodė Titas Blėdis, Donata Virbilaitė, Justina Ragauskaitė, Haroldas Šklėrius.

Drauge į barą atėjo Donatas Baumila, Kristina Ivanova, Aida Žiliūtė ir Danielius Polskis. Kompanija vakarėlyje taip pat neužsibuvo. Kaip ir gerokai vėliau čia pasirodžiusi Eglė Mickevičienė.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš kokteilių baro atidarymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją