Po ilgos tylos TV eteryje pasirodys Vytautas Šustauskas. „Auksinėje blykstėje“ ubagų karalius klojo visą tiesą apie savo buvusį ir dabartinį gyvenimą, kaip visada koneveikė valdžią, bet negailėjo ir pikantiškų frazių bei prisipažinimų. Vyriškis tikino, kad iki šiol yra geidžiamas moterų, gali net rinktis iš jų gausos ir juokiasi iš kažkada sklandžiusių kalbų, esą jis – gėjus. Vytauto Šustausko nuomone, galima turėti bet kurią moterį.

Aštrialiežuvis tikina, kad visos yra nuperkamos: „Aš net Anglijos karalienę galėčiau nusipirkti, jei tik pinigų turėčiau,“ – dėstė sau ubagų karalius, dabar dirbantis taksistu, ir sulaukė „Auksinės blykstės“ vedėjų klausimo – ar Didžiosios Britanijos valdovė yra jo skonio moteris. „Čia jau pabendrauti reikia. Veidas – dar ne viskas. Būna, pakalbi penkias minutes ir jau matai, kad galvoj tuščia. Svarbu, kad siela graži būtų,“ – pasakojo savo šlovingų metų besiilgintis vyriškis.

Tačiau labiausiai nustebino Vytautui Šustauskui parengta Išpažinčių dėžė, kuri atskleidė intriguojančią istoriją – kaip ubagų karalių Seime dirbusi sekretorė norėjo išprievartauti.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją