Tėvo ir dukters santykiai niekada nebuvo labia artimi, mat Michaelui nepatiko Lindsay širdies draugė Samantha, o Lindsay jį nuolat kaltindavo melagingos informacijos apie ją skleidimu, nevai ji priklausoma nuo receptinių vaistų.

M. Lohanas žurnalui „Grazia“ neseniai atskleidė, kad aktorė visada gyveno labai neatsargiai, bet dabar ji nusirito labai žemai. „Jai reikia ilgalaikio gydymosi priklausomybės klinikoje. Aš bijau blogiausio, Pažiūrėkite į Elvį. Anna Nicole Smith, Heathą Ledgerį, kuris buvo geras jos bičiulis“, – „The Sun“ kalbėjo L. Lohan tėvas.

„Gali praeiti metai, mėnesis ar savaitė – kas žino? Ji vartoja saujas vaistų, kurių negalima maišyti tarpusavyje ir juos geriant negalima vartoti alkoholio“, – sakė susirūpinęs M. Lohanas.

Vis tik Lindsay neigia tėvo kalbas, kad ji yra priklausoma nuo receptinių vaistų: „Man labai skaudu, kad žmogus, vadinantis save mano tėvu, su manimi komunikuoja naudodamasis spauda. Pastaruosius mėnesius su juo nekalbėjau ir niekaip nereagavau į spaudoje pasirodžiusius jo kreipimusis į mane. Jis verčiau pasistengtų būti tikru tėvu.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją