Naujausiame numeryje ji pasakoja apie savo vyro Houmerio, sūnaus Barto ir vyresniosios dukters Lizos reakciją į šį reikalą, o animacinio TV serialo kūrėjai komentuoja įvairaus plauko šventakuprių raginimus išguiti „Simpsonus“ iš eterio: tai mėginta daryti ne tik Lietuvoje.

Lietuviškojo „Playboy“ skaitytojams – ne tik pikantiški Mardžės atvaizdai, bet ir dailininko Matto Groeningo, prodiuserio Alo Jeano mintys, aktoriaus Džiugo Siaurusaičio, kitų žinomų tautiečių komentarai, taip pat – Simpsonų išvarymo scena iš Lietuvos, nupiešta dailininko Rimo Valeikio, rašoma „Playboy“ pranešime žiniasklaidai.

H. Hefnerio įkurtame amerikietiškame „Playboy“ šį mėnesį ant viršelio taip pat puikuojasi „Simpsonų“ mėlynplaukė – toks dėmesys šiai filmuko herojai skiriamas „Simpsonų“ jubiliejaus proga.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją