TV3 laida „Nuodėmių dešimtukas“ bandys suskaičiuoti skandalingiausias kūno tobulinimo istorijas.

Ar iš tikrųjų krūtinės padidinimas ar nosies patiesinimas toks būtinas, kad be jo neįmanoma gyventi? Ar tik ne lengvabūdiškų užgaidų vedamos žvaigždės ieško chirurgų? Klausimų virtinė, o kalbintų žvaigždžių atsakymai ir pikti, ir pasiteisinantys.

Viena sensacijų – po kelių dienų visos trys „Olialia pupytės“ eis didintis krūtinių. Oksana Pikul nemato čia nieko blogo ir netgi antrajai pusei neleidžia į tai kištis. „Jeigu mane pakritikuotų, pasiūlyčiau nusipirkti pripučiamą lėlę, o mane turi mylėti tokią, kokia esu“, – drąsiai „Nuodėmių dešimtuko“ žurnalistei rėš Oksana.

Dar viena laidos dalyvė – moteris, sumušusi Lietuvos rekordą, mat ji savo kūną gražino net keturiolika kartų. Rūta dėl gausybės operacijų nesigaili. Kai kurios, kaip teigia ji, buvo darytos tik tam, kad ištaisytų chirurgų klaidas.

„Daugelis sako, kad per daug, bet aš norėjau geriau jaustis, o už operacijas sumokėjau daugiau nei penkiasdešimt tūkstančių litų“, – pasakojo erotinių masažų specialistė.

Tarp grožio peilio šalininkų yra ir vyras, tai – dainininkas Egidijus Sipavičius. „Nesigailiu, kad pasiryžau pasigražinti, jei reikės padidinsiu ir vyrišką pasididžiavimą“, – „Nuodėmių dešimtukui“ atvirai dėstys penkiasdešimtmetis dainininkas. Kokią plastinę operaciją pasidarė garsus Lietuvos dainininkas – TV3 žiūrovai sužinos jau artimiausią sekmadienį.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją