Pora pradėjo draugauti 2008-ųjų balandį, kai drauge penkias dienas atostogavo Majamyje, bet nuo to laiko jau du kartus buvo išsiskyrę.

Šaltinis pasakojo Usmagazine.com: „Jis tikrai prie jos prisirišęs ir ji jam neabejinga. Ji tiesiog negali nutraukti tų santykių visiems laikams.“
J. Aniston ir J. Mayeris kartu vėl buvo pastebėti rugsėjo 22-ąją Niujorke, kur romantiškai vakarieniavo. Tą pačią naktį jiedu susitiko „Four Seasons“ viešbutyje.

Šaltinių teigimu, jie taip pat slapta bendrauja ir per atstumą susirašinėdami trumposiomis žinutėmis ir laiškais.

„Jie yra labai artimi. Jie liko puikiais draugais. Johnas mano, kad Jennifer yra nepaprasta, miela ir protinga ir jis ją tikrai gerbia“, – tvirtino J. Mayerio bičiulis.

Paskutinį kartą poros keliai buvo išsiskyrę dėl to, kad, anot J. Aniston, jos mylimasis daugiau dėmesio skyrė internetiniams pokalbiams ir virtualioms pažintims nei jai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją