Vakaro pradžioje svečius prie durų sutiko išsipustę Egmontas Bžeskas su Oksana Zlatkovaite bei Benas ir Izolda Gudeliai, padėję įgyvendinti „69 danguje“ merginų svajonę turėti savo vardo kvepalus.

Nešini gėlėmis į „Kristianą“ rinkosi grupės draugai – „Šokoledo“ merginos, grupės „Mexicano“ vyrukai, stilingasis Žilvinas Grigaitis, Marius Gelažnikas, Aida Žiliūtė, „Olialia pupytės“ ir kiti.

Netrukus iš milžiniškos butaforinės kvepalų dėžutės išlindo visos keturios grupės merginos, pristatydamos naują, būtent kvepalų išleidimo proga skirtą, kūrinį. Vėliau merginos, ragindamos svečius išbandyti naująjį aromatą, padainavo dar kelias dainas.

Po mini koncerto Nijolė, Goda, Karina ir Ingrida prisėdo ant kėdžių ir kvietė draugus prieiti arčiau, nusifotografuoti su jomis ir pasimėgauti kvepalų aromatu. Kur buvęs kur nebuvęs prie merginų priėjo Mantu prisistatęs vyrukas, paėmė mikrofoną iš vienos jų ir kreipėsi į Egmontą Bžeską, niekaip negalėdamas ištarti jo vardo, sakydamas, jog jį čia atsiuntė jo kompanija.

Vyrukas, padavęs vizitinę kortelę E. Bžeskui, rėžė tiesiai šviesiai: „Kodėl būtina viską plagijuoti? Juk toks kvapas yra sukurtas keturių Vokietijos studentų, mes turim visą informaciją ir sudėtį, ar jūs bent jų atsiklausėte..“, – kalbėjo vyrukas, kol jį bandė pertraukti ir merginos, ir grupės prodiuseris. „Nesąmonė, tai parodykit tuos kvepalus, aš pati juk mačiau, kaip jie kuriami“, – bandė užginčyti Goda.

Po ilgos ginčų tirados, kurios metu ilgaplaukis vyrukas gerokai išraudo ir net pakėlė balsą, jis galiausiai išprovokavo E. Bžeską paprašyti, kad jį kas nors išvestų, kai šis „69 danguje“ merginas išvadino matrioškomis. „Dėl kvepalų sakyk, ką nori, bet mano merginų taip neįžeidinėsi, gal galit jį išvesti kas nors?“.

Kai į pagalbą atskubėjo grupės „Mexicano“ vyrukai, pro minią prasibrovė Ramūnas Rudokas su operatoriumi – tada ir paaiškėjo, kad visa ši provokacija buvo sukurta naujai R. Rudoko laidai „Na, palauk“, kurioje kūrybinė grupė įvairiais būdais pričiumpa Lietuvos įžymybes.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš grupės „69 danguje“ kvepalų pristatymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)