Pora vis dėlto kortas atskleidė ne iki galo. Detalių apie sužadėtuves nepasakojo, tačiau patikino, kad jos įvyko ir įvyko jau ganėtinai seniai, per Kūčias, tik iki šiol to niekas nesuuodė.

Vis tik, nepaisant to, kad jiedu, susipažinę šokių projekte, nuo to laiko gyvena kartu, dirba kartu ir kuria bendrą ateitį, vestuvių ateinančią vasarą nebus – pora nenori niekur skubėti. „Mes išties nesame pasirengę – man reikėtų dar bent poros metų... Į šeimą žiūriu labai atsakingai, negaliu elgtis spontaniškai“, – „Žmonėms“ sakė K. Krysko.

Saulius su Karina šiuo metu puikiai sugyvena, sutaria ir netgi niekada nesipyksta. „Jei gyventume ramiai ir turėtume daug laiko, karai dėl netvarkos namuose tikrai vyktų, bet abu esame užsiėmę, kartais net gyvendami sykiu sugebame prasilenkti, tad ginčytis dėl smulkmenų nėra prasmės“, – duodamas interviu „Žmonėms“ tvirtino Saulius.

Vis tik net ir puikūs santykiai vedybų planų nespartina. Ne tik dėl to, jog tai – dar per anksti, bet ir dėl to, kad niekaip neatsiranda laiko – pora kol kas rūpinasi karjera ir savo asmeninio gyvenimo planų neliečia. „Ateis laikas, bus ir vaikas“, - juokiasi Karina.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją