Vilniaus senamiestis atidarymo vakarą prisipildė jaukaus šurmulio, styginių kvarteto muzikos ir spalvingų gėlių. Danguolės bei jos kolegų sveikinti skubėjo ne tik vakarėliuose dažnai sutinkami veidai, bet ir politikos, meno, verslo atstovai.

Vakaro šeimininkė šį vakarą atrodė išties įspūdingai - niujorkietišką įvaizdį jai padėjo susikurti Mantas Petruškevičius. Tiesa, stilistas savo bičiulę konsultavo tik dėl batelių ir baltų kojinaičių iki kelių pasirinkimo. Danguolė taip pat segėjo Manto sukurtą sagę-gėlę, kuri jau yra tarsi stilisto vizitinė kortelė.

Tarp svečių buvo ne tik stilistas, bet ir dizainerių būrelis – Ramunė Piekautaitė, Egidijus Sidaras, Egidijus Rainys, iš politikos atstovų ryškiausiai žibėjo Loreta Graužinienė, šiam vakarui pasipuošusi pati ir išsivertusi be M. Petruškevičiaus konsultacijos. Parodos atidaryme apsilankė ir dažni vakarėlių ir priėmimų svečiai Žilvinas Grigaitis, Irena Marozienė, Jolanta Sadauskienė, Eirida Daukšienė, Agnė Jagelavičiūtė ir kiti.

Vakarėlis vyko kaip ir daugelis panašių vietų atidarymų, kol šeimininkė ir galerijoje savo darbus eksponuojantis Sigitas Staniūnas netarė sveikinimo žodžių. Danguolės nuoširdus džiaugsmas ir vaizdingas Sigito pasakojimas sugraudino net viena kitos sukneles aptarinėjančias ponias.

Išliedamas meilę Lietuvai, menui ir žmogui, linkėdamas daugiau šypsenų, artumo, aistros gyvenimui tapytojas S. Staniūnas iki ašarų sugraudino ir muzikos prodiuserį Paulių Kilbauską, kurio muzikinės kompiliacijos skambėjo šį vakarą.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš D. Stachuros „Pilies galerijos“ atidarymo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją