Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kurį laiką netyla kalbos, kad Živilė Vaškytė romaną užmezgė ne tik su savo kolega Jogaila Morkūnu, bet ir su neseniai į Lietuvą grįžusiu atlikėju Edgaru Lubiu-Amberlife’u. Faktai kalba patys už save: televizijos laidos vedėja pastaruoju metu vis dažniau į vakarėlius ateina su Jogaila, o kai Amberlife’as po metus trukusių gastrolių Islandijoje surengė pirmąjį koncertą Vilniuje, tarp svečių buvo ir Živilė. „Apie asmeninį gyvenimą nieko nekalbėsiu“, - nukirto Ž. Vaškytė. Keista – juk iki šiol ji noriai pasakojo istorijas, kaip turtingi dėdės už „buvimą kartu“ jai siūlė didžiulius pinigus, o vieno vyrų žurnalo redaktorius kalbino nusifotografuoti erotinei fotosesijai.

Jogaila – seksui, Amberlife’as – meilei?

Nieko nuostabaus, kad apie šią televizijos laidų vedėją sklando įvairiausių gandų. Kalbama, kad veikiau biustu, o ne žurnalistiniais sugebėjimais garsėjanti Ž. Vaškytė tik bando visus suintriguoti savo pasakojimais, o jos piešiamas paveikslas, esą, ji nuolat apspista turtingų vyrų, tėra pramanai.

Tai paaiškintų, kodėl Živilė niekada neįvardija konkrečių asmenų. „O aš ir nesiruošiu nieko įvardinti!“ - atrėžė televizininkė. Neketina ji atskleisti ir to, ar turi šiuo metu mylimąjį. Gal iš tiesų kalbos, kad iš nevilties ji sparną rėžia apie Jogailą Morkūną ir Amberlife’ą, nėra iš piršto laužtos? Paklausite, kam jai du iš karto? J. Morkūnas „Klubui“ juokavo (o gal tik tokį įspūdį norėjo sudaryti), kad su Živile nieko rimta nėra – tik seksas.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją