Vilniaus apygardos prokuratūros Labai sunkių nusikaltimų ikiteisminio tyrimo skyriaus vyriausioji prokurorė Rita Aliukonienė mums patvirtino, kad procesinis sprendimas byloje dėl išžaginimo bus priimtas dar šią savaitę.

Prokurorė nepaneigė, kad labiausiai tikėtina, jog didžiulio žiniasklaidos dėmesio sulaukusį ikiteisminį tyrimą bus nuspręsta nutraukti nesurinkus pakankamai įrodymų, kad mergina buvo išžaginta. Kitaip tariant, teisėsauga Zvonkaus nebaus – tai galės padaryti jo žmona, rašo žurnalas „Klubas“

Kaip ir tikėjomės, pagrindinis šios istorijos dalyvis, kompozitorius bei dainų atlikėjas Deivydas Zvonkus (31) „žaginimo“ tema kalbėti nesutiko. „Kai byla užsibaigs, tai gal ką ir pakomentuosiu“, – numykė jis. Purtėsi ir kitų, su byla visai nesusijusių klausimų. „Nieko nekomentuosiu“, - žurnalistams kartoja ir jo žmona, grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė (25).

Tik vienoje laidoje Natalija prasitarė, kaip dėl šio skandalo jai skaudu, ir liejo ašaras. Sunku pasakyti, kiek žmonių ja patikėjo, juk Zvonkai ne kartą viešai prisipažino, kad jų šeima labai liberali – sutuoktiniai vienas kito nevaržo ir elgiasi kaip tinkami. Nesuprasta Natalija liko ir tada, kai į televizijos laidos filmavimą atsivedė du augalotus apsaugininkus. Aplinkiniai tik gūžčiojo pečiais – juk niekas nežada jos pulti, kam tas cirkas?

Bet kokiu atveju, tariamo žaginimo istorija pakunkuliuos ir nurims, o Zvonkai jau patys aiškinsis, gali jie po viso to toliau gyventi kartu ar ne.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją