Kaip dar prieš projektą sakė N. Pareigytė, ji mano, jog sunkiausia bus jos partneriui, nes pastaruoju metu ją persekioja įvairūs skandalai ir žmonės jos nelabai mėgsta. Tačiau scenoje pora pademonstravo ne tik sudėtingus žingsnelius, bet ir akrobatinius triukus. Nijolė beveik nenusileido profesionaliems šokėjams. Jurijus Smoriginas pakomentavo, jog nepaisant to, kad N. Pareigytė yra skandalinga, taip pat ji ir talentinga. Komisija poros pasirodymą įvertino geriausiai iš visų šį vakarą pasirodžiusių porų – visi komisijos nariai, išskyrus N. Šuliją, skyrus5 porai 9 balus, padovanojo šiai porai po 10 balų. Tačiau žiūrovai N. Pareigytei skyrė paskutiniąją vietą.

Nors Nijolė prisipažino, kad prieš eidama ant parketo nemenkai jaudinosi, jaudulį ji bandė numalšinti ne tik repetuodama, bet ir linksmai leisdama laiką užkulisiuose – su visažistu Aurimu Juodiškiu ir Skaiva Jasevičiūte Nijolė surengė linksmą fotosesiją asmeniniam archyvui, todėl šypsena nuo „ 69 danguje“ dainininkės veido nedingo visą laiką.

Projekte, kaip ir įprasta, netrūko intrigų ir netikėtumų. Dar vienu netikėtumu tapo praėjusio šeštadienio įvykusio nesklandumo tęsinys, kuris galėjo pakrypti bet kokia linkme. Nors praėjusį šeštadienį, kaip paaiškėjo perskaičiavus komisijos narių ir žiūrovų balsus, projektą turėjo palikti Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor, o ne Justinas Jankevičius su Rasa Židonyte, kaip buvo skelbiama iš pradžių, laidos kūrybinė grupė nusprendė suteikti antrą šansą Aistės ir Arturo porai. Deja, ši pora nusprendė į projektą negrįžti. A. Paškevičiūtė tokį apsisprendimą motyvavo sakydama, jog toks buvo žiūrovų sprendimas, kuriam jie pasiduoda.

Tuo tarpu į projektą pelnytai grįžo Justino ir Rasos pora, kurie jau turėjo patirti nusivylimo kartėlį ir atsisveikinti su kolegomis. Šį kartą, tarsi naujai atgimę, jiedu pademonstravo energingą čia čia čia. Komisijos nariai šiai porai skyrė po 9 balus.

Šį vakarą poros šoko visą eilę įvairių šokių: džaivą, tango, čia čia čia, fokstrotą, pasadoblį ir lėtą valsą. Temperamentingąjį pasadoblį pademonstravę Inga Valinskienė su partneriu Andrium Butkumi šį vakarą atrodė išties įspūdingai – akį neabejotinai traukė Ingos suknia ir jos pritrenkianti iškirptė. Tačiau Vytautas Šapranauskas pakomentavo ne Ingos iškirptę, o sijoną, sukūręs ketureilį: „Šeši nuliai – milijonas, koks Valinskienės sijonas.“ J. Smoriginas, nenukrypdamas nuo kurso, gyrė ponios Ingos išvaizdą ir šokį, tačiau pridūrė: „Na tai kas, kad ji politikė bloga, bet šokėja gera ir įspūdinga moteris.“

Šį kartą puikių įvertinimų sulaukė ilgai komisijai nesugebėję įtikti Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė. Jų lėtą valsą komisijos nariai įvertino devynetais, o komisijos svečias N. Šulija porai skyrė 10 balų, kas be proto nudžiugino M. Kiltinavičių – pamatęs tokį įvertinimą jis išbučiavo ne tik savo šokių partnerę, bet ir Jurgitą Jurkutę.

Lyderiais tapusi Deivido Meškausko ir Šorenos Džaniašvili pora šį kartą sulaukė įvairiapusiškų komisijos įvertinimų. Kol Vytenis Pauliukaitis ir kiti komisijos nariai gyrė šios poros džaivą, Jurijus Smoriginas poros šokį pavadino skystoku.

Tuo tarpu daugiausiai ovacijų užkulisiuose sulaukė Alvydo Duonėlos ir Viktorijos Bajor pora, mat Alvydas, taip ilgai prašytas J. Smorigino, pagaliau pademonstravo savo įspūdingus sportininko raumenis. Tą įvertino ir Jurijus: „Kai apnuoginote rankas, rankose atsirado plastika. Jūs šiandien užsilipote ant aukščiausio pjedestalo. Jums reikia nuogo kūno. Šis kostiumas yra superinis, fantazija. Jums reikėtų dažniau nusirenginėti ir kuo daugiau.“

Žiūrovų gretose be jau tradiciniais tapusių žiūrovų Mariaus Gelažniko, Nerijaus Juškos, Gabrielės Martirosianaitės prisijungė ir vaikelio besilaukianti Aistė Jasaitytė-Čeburiak, Karina Krysko su Saulium Skambinu, Egmontas Bžeskas ir jaunavedžiai Goda Alijeva bei Rolandas Alijevas, kurie į projektą atvyko palaikyti draugės Nijolės Pareigytės su jos šokių partneriu.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, šio šeštadienio lyderiais tapo Inga Valinskienė su Andriumi Butkumi, iš džiaugsmo puolusi partneriui ant kaklo ir išsitepusi partnerio grimu. Pakutiniąją vietą užėmė Jurgis Jurevičius su savo partnere Viktorija Kunauskaite.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – akimirkos iš „Šok su manimi“ filmavimo ir užkulisių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją