Oficialią jubiliejaus dalį filmavo televiziją ir fiksavo būrys žiniasklaidos darbuotojų, o štai restorane vykusi antroji dalis, į kurią plūdo dovanomis ir gėlėmis nešini Irenos Starošaitės bičiuliai ir partneriai, buvo akylai saugojama keturių pečiuitų apsaugos vyrukų. Nors žurnalistai vidun ir nesiveržė, apsaugininkai, vos įtarę, kad fotografai gali bandyti pro jų nugaras užfiksuoti restorane šurmuliuojančius svečius, tarp kurių buvo būrelis politikos ir pramogų verslo atstovų, akimirksniu išpūsdavo pečius, taip sudarydami akliną sieną.

Tiesa, ši siena akimirksniu „subyrėjo“, kai į restoraną A.Valinsko padovanotu dviračiu panoro įvažiuoti dešimtmetis Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio sūnus Vakaris.

Tarp žmonių, susirinkusių į pobūvį, buvo galima išvysti Arūno ir Ingos Valinskų šeimą, Daivą Budrę, garsiausią Lietuvos stomatologę bei pagrindinę „kavos su brendžiu“ skandalo dalyvę Renatą Smailytę, Vincą Babilių, Egmontą Bžeską, kuriam kompaniją palaikė Oksana Zlatkovaitė, „Šokoledo“ dainininkę Justę Mozolytę, prodiuserius Mindaugą ir Gintarą Bendžius ir būrelį kitų garsių veidų.
Jubiliatė pasistengė, kad jos koncertas ilgam įsirėžtų žiūrovams į atmintį. I.Starošaitė, kelis kartus pakeitusi savo sceninius drabužėlius, sudainavo visus savo didžiausius hitus, o koncerto dalyviai vienas per kitą Irenai siuntė gražiausius linkėjimus ir prisipažinimus meilėje.

Kiek sunkiau sekėsi koncerto vedėjams – priverstinę pauzę, kilusią dėl techninių nesklandumų, pasišovė užpildyti Dainius Martinaitis, ant scenos pakvietęs kelias I.Starošaitės gerbėjas ir surengęs turbūt tik jam juokingą cirką.

Nepasisekė ir miklialiežuviui Jogailai Morkūnui – matyt, pagalvojęs, kad I.Starošaitės sutuoktinio Žilvino Žvagulio palyginimas su erodu salėje sukels juoko bangą, Jogaila smarkiai apsiriko – specifinio J.Morkūno humoro nesupratusi publika tylėjo, o viena pasipiktinusi moteris iš salės net sušuko: „Netiesa! Žilvinas - geras ir doras žmogus“.
I.Starošaitei dainas skyrė gausus būrys kolegų – Kęstutis Jablonskis, Birutė Dambrauskaitė, Viktorija Perminaitė, „Blogos mergaitės“, „Patruliai“ ir gausus būrys kitų grupių bei atlikėjų. Didžiausias pagyvėjimas salėje kilo scenoje pasirodžius seniai Vilniuje matytam Ryčiui Cicinui. Po savo pasirodymo R.Cicinas lyg tikras džentelmenas jubiliatei gėles įteikė priklaupęs ant kelio.