Niekas nesiūlė, bet apie nuogybes kalba

Prieš penkerius metus „Kauno ponia“ tapusi Eglija sulaukė žiniasklaidos susidomėjimo. Vėliau ji kelio į žvaigždes ieškojo realybės šou, neseniai bandė ir Seimą šturmuoti. Paskui suvaidino epizodinį vaidmenį seriale „Moterų alėja“. Bet to jai negana! Laidoje „Supertortas“ su kitomis moterimis blevyzgojanti Eglija po kelių dienų išleidžia savo albumą. Ir jai nė motais, kad jo gali nepirkti! Veiklos stoka šiuo metu nesiskundžianti visuomenininkė nusprendė imtis dar kai ko.
„Nežinau, kaip pavyks, tačiau dabar keičiu įvaizdį. Grįžtu prie savo pirmosios profesijos ir tampu mokytoja. Su drauge nusprendėme įkurti mados ir šokio teatrą“, - su užsidegimu žurnalui „Klubas“ pasakoja ji ir priduria: kadangi nuo šiol dirbs su vaikais, nuogybių iš jos nebesitikėkite.

„Turiu rodyti pavyzdį vaikams, reikia, kad ir tėvai manimi pasitikėtų, - tikrą tiesą sako ji. - Apie tuos apsinuoginimus aš visada tik juokais kalbėdavau.“

O mes manėme, kad rimtai!

Jo? Žinai, kaip būna – pajuokauji, ir tiek. Kita vertus, niekas man ir nesiūlė išsirengti...

Bet pati Eglija apie nuogybes dar prieš dvi savaites mielai pasakojo portalui Klubas.lt. O laidoje „Supertortas“ kolegės ją pripažino kaip lengviausiai galinčią nusirengti.

Taško ji nededa! Gal ir išsirengs...

Tai visiems, kurie taip tikėjosi tave išvysti be drabužių, teks nusivilti?

Nemanau, kad bent vienas to norėjo ar tikėjosi. Ne, ne dėl to, kad išsigąstų mane pamatęs. Tiesiog toks poelgis nelabai tinka mano amžiaus moteriai. Bet labai juokinga paskaityti komentarus, kuriuose ant manęs varo.

O jei būtų įvykęs stebuklas ir prieš kokius penkerius metus būtum sulaukusi pasiūlymo nusifilmuoti erotiniame filme?

Kur kur? Erotiniame filme? Būčiau sutikusi nebent atlikti vaidmenį pas kokį senos kartos režisierių. Žinai, kaip būna tose „gamtos scenose“?

Čia kažkas panašaus į tai, kaip prieš kameras nuogybes vandenyje demonstravo jau nugesusi realybės šou „Baras“ žvaigždė Ieva Kaminskaitė?

Ne, tokie variantai man nelabai praeina. Aš kalbu apie meną. Na, gerai, išprievartavai mane pasakyti, kad nepadedu taško. Dedu kabliataškį. Bet šiaip netikiu, kad kas nors laukia mano nuogybių ir kad jos kam nors patiktų. Yra ir taip į ką pažiūrėti – pavyzdžiui, „Olialia“ pupytės...

Prieš metus pasakojai suradusi draugą. Vis dar su juo?

Ne, dabar mano širdis laisva. Pažįstamų vyrų turiu nemažai, bet to vienintelio nėra. Esu ne tik graži, bet ir protinga (juokiasi). Su bet kuo man būtų neįdomu. Aš turiu bendrauti, per dieną pasakyti 50 tūkstančių žodžių! Su tuo, su kuriuo sieja tik buitis, nepakalbėsi.

O tų draugų, pažįstamų visada būdavo?

Būna etapai, kai bandau draugauti – vieniša niekada nesijaučiu. Bet nesu plaštakė ir neieškau vienadienių santykių.

Ar tiesa, kad esi išlaikoma vyrų?

Ne, manęs niekada niekas neišlaikė. Bet draugaudama su vyrais sulaukdavau dovanėlių. Tie pletkai eina todėl, kad niekada nepasakoju, iš ko gyvenu. Nesakysiu ir šįkart, bet galiu patikinti, kad nesu iš tų, kurios iškart ima ir pasako savo kainą.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją