Didžiulė meilė tarp mūsų

Prieš du mėnesius su draugu Stasiu išsiskyrusi grupės „Olialia pupytės“ narė ir TV laidos „Karštas vakarėlis“ vedėja netrukus buvo pastebėta Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės puolėjo Simo Jasaičio draugijoje. „Mes tik draugai“, - iš pradžių sakė Oksana. Tačiau liežuviais plakama, kad O. Pikul su savo draugu Stasiu išsiskyrė būtent dėl krepšininko. „Klubo“ žiniomis, vasarą pupytė specialiai važiavo į Palangą, kad galėtų laiką leisti su ten čempionatui besitreniravusiu S. Jasaičiu. Ji buvo nupaparacinta ir Panevėžyje vykusiose draugiškose Lietuvos ir Rusijos rinktinių varžybose. „Netikėtai pamėgau krepšinį“, - tada teisinosi paukštytė, bet neslėpė simpatizuojanti S. Jasaičiui.

Dabar Oksana pakeitė plokštelę ir apie tariamą romaną su krepšininku kalba kitaip. O ir pats Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės puolėjas nebetyli. „Jo, mes draugaujam, ir galiu pasakyti, kad greitai bus vestuvės. Jūs tik rašykit!“ - pyktelėjo, matyt, už skaudamos vietos patemptas krepšininkas. O gal jis niekuo dėtas – Oksana pati prie jo klijuojasi? „Tai čia aš limpu, svaigstu, viską darau. Jinai irgi. Didžiulė meilė tarp mūsų“, - tęsė jis.

Ką nori, tą šneka
Oksana, nuolat pabrėži nesanti paika blondinė ir su bet kuo į lovą negulanti, tačiau į klausimą apie romaną su Simu Jasaičiu atsakyti negali. Kodėl?

Dėl to, kad tai yra mano gyvenimas. Ką noriu, tą šneku.

Nesibaimini, kad žmonės blogai apie tave galvos?

Čia mano reikalas, noriu – teisinuosi, noriu – ne. Artimieji žino, kaip yra, o kitiems nieko neįrodinėsiu.

Gal tie krepšininkai despotai, kad neleidžia pasakoti apie draugystę?

Paskambinkite jiems ir pasiteiraukite - manau, kad klausimas skirtas ne man. Kodėl mes turime už juos atsakinėti?

Esi patikli, tiki viskuo, kas tau žadama?

Nežinau. Sunku atsakyti – tai priklauso nuo situacijos.

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją