Prieš devynis mėnesius viena televizija susuko reportažą apie šou pasaulio ryklio A. Valinsko, dar vadinamo Valiumi, likimą politikoje. Tuomet politikos naujokas netgi leidosi guašu nuterliojamas ir sutiko, kad gauti delnų atspaudai būtų perduoti „ištirti“. Leopoldas, pažvelgęs į Seimo pirmininko atspaudus ir dar kortas paskleidęs, prognozavo, kad prezidento postas jam nešviečia, o pareigose jis išsilaikys daugiausia devynis mėnesius – paskui bus „suvalgytas“ oponentų bei išdavikų bendražygių. Praėjusį antradienį burtai tapo realybe, ir A. Valinskas krito – už jo atleidimą balsavo 95 iš 124 posėdyje užsiregistravusių parlamentarų, rašo žurnalas „Klubas“.

Laukite staigmenų

Kaip toliau klostysis Arūno Valinsko karjera politikoje?

Dabar jis stovi kryžkelėje, tačiau iš principo liks politikoje ir atsėdės visą kadenciją. Jo bendražygiai supranta, kad Valinskas nebėra melžiama karvė – su juo būti neapsimoka (iškrito apversta Septynių dinarų korta). Valinskas kels bangas, keršys, šaipysis, ironizuos, žodžiu, prisimins savo senąjį amplua ir iš Seimo darys „Dviračio šou“, išsidirbinės, kiek tik širdis geidžia (tai rodo Dviejų taurių korta). O Dešimties kardų korta sako, kad už nukryžiavimą jis atkeršys kaltiesiems.
-
Ar greitai ponas atsigaus po vadinamojo nukryžiavimo?

Prie taurelės jis nepriglus – atsigaus per trisdešimt dienų.

Mokėjo Henytei duoklę?

Tai kaltas Arūnas Valinskas ar nekaltas?

Aišku, kad nekaltas. Kas tais laikais nemokėjo „daktarams“ – visas Kaunas mokėjo!

Daugiau – šios savaitės žurnale „Klubas“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją